رتبه بندی مشاوران کشاورزی
اخذ رتبه مشاور در گروه کشاورزی
شرکت ها بااستفاده از اخذ رتبه مشاور و اخذ رتبه پیمانکاری میتوانند در مناقصات مربوطه و مزایدات دولتی مشارکت داشته باشند. رتبه بندی مشاور از رتبه 1 تا 3 میباشد که رتبه 1 بالاترین رتبه و رتبه 3 حداقل رتبه ای است که شرکت ها باید دریافت کنند. اخذ رتبه مشاور نه تنها امکان شرکت در مناقصات را فراهم میکند بلکه شرکت ها را وارد بازار رقابتی می کند. اخذ رتبه مشاور و اخذ رتبه پیمانکاری زیر نظر سازمان مدیریت برنامه ریزی و بودجه انجام میشود. جهت اخذ رتبه بالاتر شرکت ها نیازمند انجام پروژه های بیشتر و موفق تر میباشند که در ابتدای کار نمیتوان این رتبه را دریافت کرد. از مزیت های بارز اخذ رتبه مشاور میتوان به ورود در بازار رقابتی اشاره کرد؛ شرکت ها با ورود به بازار های رقابتی میتوانند پروژه های بیشتری دریافت کنند.
حداقل شرایط لازم برای اخذ رتبه مشاور در گروه کشاورزی، همانطور که در مقاله آشنایی با رتبه بندی مشاوران ذکر کردیم؛ نیروی انسانی متخصص، کارهای انجام شده (سابقه کاری شرکت) ساختار مدیریتی و امکانات پشتیبانی هر یک براساس امتیازهایی که دارند از عوامل تشخیص صلاحیت مشاوران در گروه کشاورزی محسوب میشوند.
رتبه بندی مشاوران در گروه کشاورزی به ۴ تخصص به شرح زیر نقسیم میشود:
- تخصص کشاورزی، منابع طبیعی و دامپروری
- تخصص شیلات و آبزیان
- تخصص فضای سبز
- تخصص گلخانه و مجتمعهای گلخانهای
کشاورزی، منابع طبیعی و دامپروری
آگاهی ازامکانسنجی، مطالعات فنی و اقتصاد کشاورزی، بیوتکنولوژی، مدیریت تهیه طرح و تهیه طرحهای جامع توسعه کشاورزی، منابع طبیعی، دامپروری. مطالعات، برنامهریزی و تهیه طرحها و پروژهها در زمینههای: زراعت، باغبانی، دامداری، دامپروری، دامپزشکی، جنگل و مرتع، حفاظت خاک و آب و آبخیزداری، تثبیت شن، مکانیزاسیون، تجهیز و نوسازی مزارع، ساماندهی و یکپارچه کردن اراضی، تهیه طرحهای شبکههای آبیاری و زهکشی داخل مزارع و باغات، تسطیح و بهسازی اراضی، شبکه راههای بین مزارع، خاکشناسی و اصلاح اراضی، ایجاد مجتمعهای زراعی و دامی و گلخانهای، توسعه عمران روستایی و عشایری.
شیلات و آبزیان
مطالعات امکانسنجی، مطالعات و برنامهریزی مربوط به تکثیر و پرورش انواع آبزیان و تعیین ظرفیتها و امکانات و بررسی ذخایر آبهای طبیعی و مدیریت بهرهبرداری بهینه از آنها، مطالعات مربوط به صید و بهرهبرداری آبزیان، مطالعات مربوط به عملآوری آبزیان صید شده در آبهای طبیعی، توسعه ذخایر دریایی، طراحی استخرهای پرورش ماهی و مراکز پرورش ماهیان زینتی، مدیریت بهداشتی واحدهای شیلاتی، کنترل و پیشگیری بیماریهای آبزیان.
فضای سبز
مطالعات امکان سنجی، انجام مطالعات، برنامهریزی و تهیه طرحهای توسعه و عمران فضای سبز، طراحی جامع فضای سبز، شناسایی گیاهان و درختان کاربردی در پارکها و فضای سبز، استاندارد سازی و بهینهسازی فضای سبز، چشم اندازهای طبیعی شهری و باغات تزیینی.
گلخانه و مجتمعهای گلخانهای
مطالعه امکانسنجی سیستم تولید، برداشت و توزیع محصولات گلخانهای، طراحی انواع گلخانهها به تناسب اقلیم منطقه و محصول تولیدی و هدایت کلیه عملیات دقیق پارامترهای محیطی و بیرونی و درونی، تأثیرگذار و فعالیتهای گلخانهای.
مراحل اخذ رتبه مشاور کشاورزی
تمامی شرکت ها جهت اخذ رتبه مشاور باید مراحل عمومی را طی کنند، در ادامه به مراحل تخصصی اخذ رتبه مشاور در گروه کشاورزی پرداخته ایم.
- در مرحله اول توجه داشته باشید که تمام فعالیت های شرکت باید در زمینه کشاورزی بوده و شرکت را با عنوان کشاورزی به ثبت برسانید.
- آدرس ثبت شرکت را مشخص کرده چراکه گواهینامه اخذ رتبه کشاورزی با در نظر گرفته محل ثبت شرکت صادر خواهد شد.
- تمام مهندسین شاغل در شرکت باید دارای سابقه بیمه باشند.
- یک نفر از اعضا هیئت مدیره دارای 7 سال سابقه بیمه باشد.
- یک مهندس با سه سال سابقه در سمت مدیرعامل باشد.
- یک مهندس با سه سال سابقه به عنوان هیئت مدیره شرکت فعالیت کنند.
- مهندسین شرکت باید حداقل دارای مدرک لیسانس باشند.
مدارک مورد نیاز اخذ رتبه مشاور رشته کشاورزی
مدارک مورد نیاز اخذ رتبه مشاور در گروه کشاورزی بسیار ساده بوده و نیاز به دقت بالائی دارد، اگر مدارک شرکت کامل ارسال نشود روند اخذ رتبه به کندی انجام خواهد شد.
- مدارک شناسایی مدیرعامل
- ارائه اساسنامه شرکت
- ارائه کد اقتصادی شرکت
- آخرین آدرس ثبتی شرکت
- ارائه قبض تلفن ثابت شرکت
در نهایت پس از طی کردن تمام مراحل باید نسبت به ارسال مدارک و ثبت مدارک در سامانه ساجات اقدام کرده و سپس پرینتی از تمامی صفحات گرفته و توسط افراد شرکت به امضا برسند. مدارک پرینت گرفته و امضا شده را طی 20 تا 30 روز پس از ثبت مدارک در سامانه ساجات، به سازمان مدیریت و برنامه ریزی پست شود.
اگر در مدت زمان کوتاه به دنبال اخذ رتبه مشاور هستید میتوانید به مشاوران گت گرید مراجعه کنید.